Εστιάτοριο Κοράλι

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
στο δείπνο για πελάτες με έγκαιρη κράτηση
Το εστιατόριο Κοράλι άνοιξε τις πόρτες του το 1977 και απο τότε προσφέρει το καλύτερο σέρβις με την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στους πελάτες του. Σε εξωτερικό κήπο, οι πελάτες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν το μεσημεριανό και βραδινό τους δίπλα στην πισίνα ή με θέα τη θάλασσα μπροστά.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι όχι μόνο να γεμίσει τις κοιλιές των πελατών του αλλά και να προσφέρει ποικιλία γεύσεων προς την απόλαυση κάθε παλέττας, σε μια καλαίσθητη ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο φημίζεται για τις τεράστιες και γευστικές του πίτσες, οι οποίες ψήνονται σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Επίσης φημίζεται το εστιατόριο για την καλή ποιότητα συστατικών που χρησιμοποιεί στα πιάτα του. Πολλά απο τα συστατικά ειναι σπιτικά, παραγόμενα απο τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, όπως: ρόκα, μαρούλι, αυγά, σπιτικό ψωμί, παγωτό, γιαούρτι. Αρκετά απο τα συστατικά είναι ντόπια, όπως: τυρί, μέλι και ζαρζαβατικά. Με τα παραπάνω εν νου, το εστιατόριο Κοράλι, εξασφαλίζει  την αυθεντικότητα, την αγνότητα και τη γευστικότητα σε όλα του τα πιάτα.


Corali | Ios hotel,  Διεύθυνση: Γιαλός, Ίος,  ΤΚ 840 01,  Tηλ: +30 22860 91272,  Fax: +30 22860 91552,  e-mail: coraliht@otenet.gr
MHTE 1144K012A0194400