Το Ξενοδοχείο

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%
στο δείπνο για πελάτες με έγκαιρη κράτηση
Το ξενοδοχείο Κοράλι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 2 αστέρων, εγκαταστημένο σε ένα ήσυχο μέρος, κοντά στο λιμάνι της Ιου. Το ξενοδοχείο έχει θέα τη θάλασσα και το λιμάνι του νησιού, επιτρέποντας στους πελάτες του να βλέπουν τα καράβια που μπαινοβγαίνουν από το λιμάνι. Επίσης έχει θέα και τη Χώρα  του νησιού. Το ξενοδοχείο έχει 2 κτίρια.
Στο πρώτο κτίριο που έχει θέα τη θάλασσα, αποτελείται από 3 ορόφους , στους οποίους  2 πάνω ορόφους είναι δωμάτια και στον κάτω όροφο είναι η ρεσεψιόν και το εστιατόριο του ξενοδοχείου και απ έξω είναι η πισίνα ,τζακούζι, το μπαρ και ένας πανέμορφος κήπος για τα τραπέζια του εστιατορίου.  Πίσω από την πισίνα βρίσκεται η παιδική πισίνα και παιδική χαρά, για τη διασκέδαση των παιδιών. Μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο Κοράλι είναι η παραλία, όπου το ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες του ομπρέλες και ξαπλώστρες. Επίσης υπάρχει σνακ-μπαρ κοντά στην παραλία.

Το ξενοδοχείο Κοράλι είναι κατάλληλο για ταξιδιώτες που αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση αλλά και διασκέδαση σε ένα ήρεμο περιβάλλον για οικογένειες, ζευγάρια, φιλική παρέα ή και μόνοι.
Corali | Ios hotel,  Διεύθυνση: Γιαλός, Ίος,  ΤΚ 840 01,  Tηλ: +30 22860 91272,  Fax: +30 22860 91552,  e-mail: coraliht@otenet.gr
MHTE 1144K012A0194400